Erdal Sayar: Nefes alamaz hale geldik Erdal Sayar: Nefes alamaz hale geldik

Afyonkarahisar Kültür, Edebiyat ve Yazarlar Derneği (AFKEYDER) Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Dr. Mustafa Küçükilhan yeni kurulan derneğin amacı hakkında bilgi verdi. Dr. Küçükilhan derneğin kuruluş amacının ilimiz kültürünün korunması ve yeni nesillere aktarılması için duygu ve düşüncelerini dili ve kalemi ile ifade eden yazarlarımızı ve amacı doğrultusunda çalışmalarımıza katkı sağlayacak gönüllüleri bir araya getirerek yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek olarak ifade etti. Ziyarette ilimizin sosyo-kültürel yapısının daha iyi analiz edilerek gelecek nesillere daha sağlıklı eserler ortaya konulması için karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Küçükilhan amaçları doğrultusunda yapılacak faaliyetlerekatkı sağlanması noktasındadesteklerini ifade eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nateşekkür etti.

Sayın Valimiz de yeni kurulan Afyonkarahisar Kültür, Edebiyat ve Yazarlar Derneği'ne (AFKEYDER) başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Karşılıklı yapılan görüş alışverişi ve sohbetin ardından, ziyaret sona erdirildi. Ziyarete AFKEYDER Başkanı Dr. Mustafa Küçükilhan'ınyanısıra dernek yönetiminde yer alan yazarlar; Ahmet Kaplan, İsmail Ögeday, Ramis Başpunar ve yönetim kurulu üyesi Yıldız Değer katıldı.