TiyatroDAN'ın sahneye koyduğu On Yıl Sonra 14 Aralık'ta seyirci karşısına çıktı. Güldür Güldür programıyla büyük bir beğeni kazanan Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar ve Doğan Akdoğan yer aldığı komedi oyunu ramazan ayında 16 Mart'ta Afyon seyircisi karşısına çıkıyor.

On yıl öncesine gidebilseniz neyi değiştirirsiniz? Peki ya on yıl sonrası için hayaliniz ne?
Mutluluk ne? Sadece mutsuz olmamak mı? Gibi soruların cevabının arandığı oyunu Afyon seyircisiyle buluşturacak olan Ömer Mazi, 'Sezonun iddialı oyunlarından birisi On Yıl Sonra daha prova aşamasından beri takip ettiğimiz bir oyuncu. Oyuncu kadrosunu gördüğümüz an daha önce birçok oyunda birlikte çalıştığımız Fatih Aydın'a bu oyunu Afyon'a istiyoruz dedik'

Farklı ve güzel bir ramazan gecesi yaşamak isteyenlerin kaçırmayacağı bir gösteri diyen Ömer Mazi, 'Ramazan'da üç tiyatro oyunu planımız var. Bunlardan birisi On Yıl Sonra, diğeri Kelepçe Kullanma Kılavuzu, bir oyun daha planlıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi Afyon'u bir tiyatro şehri yapmamızda her zaman yanımızda olan TED Afyon Koleji, Aforia Termal, Op. Dr. Gülşah U Yunusoğlu'na teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

AKSAM'dan Çocuklar İçin Türküler Konseri AKSAM'dan Çocuklar İçin Türküler Konseri