Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Gençlik Merkezi, büyük bir manevi etkinliğe ev sahipliği yaptı. Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere, vatanımız için hayatını feda eden tüm şehitlerimiz anısına "Kur'an Tilaveti" düzenledi. Manevi rehber eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

Bu özel etkinlik, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın moral ve maneviyatı yükseltmeye yönelik etkinlikler çerçevesinde düzenlendi. Gençlerin tarihi ve milli değerlerine olan bağlılıklarını pekiştirmek ve şehitlerimizin aziz hatıralarını onurlandırmak amacıyla yapılan tilavet programı, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Programın düzenlendiği Has Oda'da Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitlerimizin ruhlarına dua edildi. Şuhut Gençlik Merkezi, bu etkinlikle bir kez daha gençlere milli birlik ve beraberlik bilincini aşılamayı amaçladığını gösterdi.

Afyonkarahisar'ın gençlik merkezleri, sadece sportif ve kültürel faaliyetlerle değil, aynı zamanda milli duyarlılık ve birlik beraberlik gibi önemli konuları da gençlere aktararak toplumsal bilincin artmasına katkı sağlıyor. Şuhut Gençlik Merkezi, bu tür anlamlı faaliyetlerin yanı sıra farklı alanlarda düzenleyeceği etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam edecek.