AKÜ GSF Resim Bölümü 3. sınıf öğrencisi Mustafa Yüzükoca, Yeşilay’ın “Zümrüdüanka Ödülleri” için başlatmış olduğu Ödül Heykelciği yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü 3. sınıf öğrencisi Mustafa Yüzükoca, Yeşilay’ın “Zümrüdüanka Ödülleri” için başlatmış olduğu Ödül Heykelciği yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

 

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ve mezunları tarafından hazırlanan 117 eserden yalnızca 4 ödül heykelciği Başarı Ödülü aldığı Zümrüdüanka Ödül Heykelciliği Yarışması’nın jüri üyeliklerini Prof. Fatma Akyürek, Prof. Şeyma Üstüner, Prof. Dr. Nevzat Atalay, Prof. Dr. Refa Emralı, Prof. Dr. Rahmi Atalay ile Oyuncu ve Seramik Sanatçısı Ayşe Tolga yaptı.

 

Yaklaşık bir asırdır bağımlılıklarla mücadele eden, koruyucu, önleyici ve rehabilite edici çalışmalar yapan Yeşilay, “Zümrüdüanka Ödülleri” kapsamında “bağımlılıklardan uzak sağlıklı yaşamı” misyon edinen, söz ve eylemleriyle bu mücadeleye destek veren kişi ve kurumları ödüllendiriyor.