5 Mayıs'ta yapılan genel kurul ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Işık, Genel Başkanı olarak ilk ziyaretini ilimize gerçekleştirdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, beraberinde Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Jandarma Komutanı J.Albay Orhan Sırma ve İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök'i makamlarında ziyaret etti.

 

Afyonkarahisar'ın ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyleyen Genel Başkanı Mustafa Işık, Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'nın bir önceki genel başkan tarafından haksız bir yere görevinden alındığını belirterek, kendisinin tamamen arkasında olduğunu ve göreve gelir gelmez ilk iş olarak kendisine görevinin geri iade edildiğini söyledi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere Şehit Aileleri ve Gazilere önem ve desteklerinden dolayı tüm idarecilere teşekkür eden Mustafa Işık, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaretinde, hem Şehit Ailelerine hem gazileri verdiği önem ve destek için hem de Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya yapılan haksız uygulamada Kumartaşlı'nın yanında olduğu için teşekkür eden Genel Başkan Mustafa Işık, yeni dönemde çok güzel çalışmaları birlik ve beraberlik içinde imza atacaklarından emin olduğunu söyledi.

 

Işık'ın ziyaretinin kendisini için en önemli ziyaretlerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Çoban, "Kendilerini yeni görevlerinden dolayı tebrik ediyorum. Canı gönülden kutluyorum. 8 yıldan bu yana beraber çalıştığımız, bundan da daima gurur duyduğumuz, başarılarıyla hep iftihar ettiğimiz, Türkiye çapında örnek gösterdiğimiz İsmail Kumartaşlı'nın da tekrar göreve iade edildiğini duymuş olmak bizleri çok mutlu etti. Bundan dolayı Genel Başkan Işık'a minnettarlığımızı iletiyorum. Bundan sonra da şehit aileleri ve gazilerimizle ve onların yakınlarıyla en güzel şekilde işbirliğimiz devam edecek. Onların yaptıkları fedakarlıklar yanında bizim yaptığımız katkıların hiçbir önemi yok. Allah tüm şehit ailelerimizden, gazilerimizden ve yakınlarından razı olsun." ifadelerini kullandı.