Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlemekte olan Gençlik Merkezleri arası “Tiyatro” İl Birinciliği Yarışması 25 Mart 2017 Cumartesi günü Karahisar Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen Tiyatro yarışmasında gençler gruplar halinde hazırladıkları Sevgi, Saygı, Sorumluluk, Adalet, Yardımseverlik, Dürüstlük, Doğruluk, Sabır, Güven, Üretkenlik, Alçakgönüllülük, Hoşgörü, Empati, Çalışkanlık, Vatan Sevgisi gibi Değerler Eğitimi konuları ve Komedi (Güldürme), Dram (Güldürerek Düşündürme) türlerindeki Tiyatroları sahnede sergilediler. İl birincisi olan 'Bükme 'Grubu ‘Hüküm’ adlı oyunlarıyla Nisan ayında İzmir İlinde yapılacak olan bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Gerçekleştirilen Tiyatro Yarışmasında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan GÜRBÜZ tarafından birinci olan gruba plaket, ikinci ve üçüncü olan gruplara ise katılım belgesi takdim edildi.

Yarışma boyunca görev yapan değerli jüri üyeleri Seyhun Sertan YÜCEKAŞ , Onur YALÇIN ve Fulya COŞGUN ‘a teşekkür edilerek, gençlik merkezi müdürü tarafından plaket verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezleri ailesi olarak katılım gösteren tüm gençlerimizi tebrik eder Nisan ayında İzmir’de yapılacak olan bölge yarışmasında İlimizi temsil edecek İl birincisi grubumuza başarılar dileriz.