Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk defa düzenlemekte olan Gençlik Merkezleri Arası “Bir Şiir, Bir Nefes” sloganıyla Şiir Okuma Yarışması Afyonkarahisar İl Birinciliği 18 Mart 2017 Cumartesi günü Karahisar Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen 30 gencin katıldığı Şiir Okuma Yarışması’nda gençler vatan sevgisi konulu birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Aşağıdaki kategorilerdeki il birincisi olan gençler Nisan ayında İzmir ilinde yapılacak olan bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler.

14 - 17 Yaş Bayan Kategorisi - 1. Selin HAYAT

14 - 17 Yaş Bay Kategorisi - 1. Ahmet Berat TAYBAŞ

18 - 24 Yaş Bayan Kategorisi - 1. Tuğba Nur ŞAHİN

18 - 24 Yaş Bay Kategorisi - 1. Adnan ŞAHİN

Gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışmasında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan GÜRBÜZ tarafından birinci olan yarışmacılara plaket, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılara ise katılım belgesi takdim edildi.

Yarışma boyunca görev yapan değerli jüri üyeleri Mehmet SAVRAN, Ahmet ŞAHAN ve Bülent KEKİÇ hocalara teşekkür edilerek, gençlik merkezi müdürü tarafından plaket verildi.