Okul Sporları 2016-2017 sezonu faaliyet programında yer alan Genç Erkek b ve Genç Kız B basketbol müsabakaları tamamlandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Okul Sporları 2016-2017 sezonu faaliyet programında yer alan Genç Erkek b ve Genç Kız B basketbol müsabakaları tamamlandı.

Spor Kompleksi Salon A’da yapılan müsabakalar sonucunda erkeklerde Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesi kızlarda ise Afyonkarahisar Spor Lisesi şampiyon oldu.

GENÇ ERKEKLERDE ŞAMPİYON ÖZEL AFYONKARAHİSAR UĞUR LİSESİ

Basketbol Genç Erkek B kategorisi finalinde Kamil Miras Anadolu Lisesi ile Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesi karşılaştı. Nefesleri kesen müsabakada Özel Afyonkarahisar Uğur Anadolu Lisesinin takımı rakibini 48-45 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Yapılan müsabakalar ile Basketbol Genç Erkek B kategorisinde Afyonkarahisar Özel Uğur Anadolu Lisesi birinci, Kamil Miras Anadolu Lisesi ikinci, Osmangazi Anadolu Lisesi üçüncü ve Kocatepe Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ

Basketbol Genç Kız B kategorisinde Osmangazi Anadolu Lisesi ile finalde mücadele eden Afyonkarahisar Spor Lisesi, müsabakayı 51-42 skorla alarak şampiyon oldu.

Basketbol Genç Kızlar B kategorisinde oynanan müsabakalar sonucunda Spor Lisesi birinci, Osmangazi Anadolu Lisesi ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü ve Süleyman Demirel Fen Lisesi dördüncü oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde sporculara kupa ve madalyaları takdime edildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Şube Müdürleri Faruk Bayram, İsmail Kılınç ve İsmail Barın ile Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.