10 Eylül 2017 Pazar günü yapılan “Turizm Sezonunda yapılan rezillik” haberine İhsaniye Kaymakamlığının soruşturma açması ve Gazlıgöl Belediyesinden konu ile ilgili açıklama yapmasına karşılık yapılan açıklamada suçlu belediye tarafından “DSİ’ olarak açıklandı”.

 

Gazlıgöl Belediye Başkanı Selahattin Keskin, İhsaniye Kaymakamlığının konu ile ilgili açıklama yazısına bizde suç yok, suç DSİ’nin deyip suçu Devlet Su İşlerine aktarması belediyenin ayıbı olarak algılandı.

 

Turizm Sezonunda sadece Köprü değil Gazlıgöl’ün göbeğinde inşaat çalışmalarına ise hiç bir açıklama getirmediği gözlendi. Bu durum karşısında DSİ’nin acilen kamuoyunu bilgilendirmesi gerektiğini, eyer suçlu DSİ ise sorumluların cezalarını çekmelerini isteyen vatandaşlar ve esnaflar bu olayın öncesinde Belediye’nin tüm önlemleri alıp vatandaşları ve Otel Müşterilerini bilgilendirmesi gerektiğini tozlu yollardan dağ tepe aşıp gazlıgöle giriş ve çıkış yapmak zorunda kalmayacaktık; dediler.

 

Çoğu vatandaşın Gazlıgöl etrafında dolandığını gazlıgöl’ün ana girişi 1 tane olduğundan uyarı levhalarının yetersiz olduğundan Gazlıgöl’e Türkiye genelinden yeni gelen vatandaşların yolu bulmasının çok zor olduğunu bazı yabancı plakalı araçların ise girmekten vaz geçip uzaklaştıkları bildirildi