Fixerkit, Sanal ortamda farklı paltformlar üzerinden yapılan tüm işlemleri tek panelde toplamayı başaran yazılım basit kullanımı ile kulanıcılara büyük kolaylık sağlıyor

Sanal ortam üzerinden markalaşma ve marka bilinirliği için yapılması gereken işlemleri tek panel üzerinden yapılmasını sağlayan bir yazılım geliştirildi.  2016 yılının ikinci çeyreğinde başlanan projenin şuanda aktif olarak kullanılan hizmetler arasında sosyal medya yönetimi/raporlama, seo analiz/raporlama ve sıra takibi/raporlama  uygulamaları bulunan yazılımın ayrıca gelecek planlaması içinde pazaryeri ( C2C ) formatında seo market ve influencer marketing'e imkan tanıyan platformu geliştirilmeyi planlıyor.

Yazılım ile ilgili bilgi veren Samet Akın;

‘Amacımız marka bilinirliği ve markalaşma sürecinde firma veya şahışların ihtiyaç duydukları ve ihtiyaç duyabilecek olduğu uygulamaları tek panel üzerinde toplayarak iş gücünden ve süreden tasarruf etmelerini sağlamak. Minumum iş gücü maksimum fayda başlığı ile başlayan projemiz şu anda beta olarak yayın hayatına başlamış bulunmaktadır’ şeklinde bilgi verdi.

Bir marka için farklı platformlar üzerinden yapılan işlemleri tek panel üzerinde toplamanın artılarından bir tanesinin de kontrol mekanizması olduğuna değinildi. Kontrol mekanizması sayesinde yanlış yapılan bir işleme kullanıcı tarafından anında müdahele edebiliceğini veya düzenlenebileceğini aktaran Akın:

“Bu sistem; Türkiye’de birçok firma/kişi için henüz yeni ve bu yüzden tecrübe edilmesi zor gibi görülebilen ancak kullanımı oldukça basit sistemdir. Türkiye standartladında ortalama bir internet kullanıcısının rahatlıkla çözebilecek olduğu bir yapıya sahiptir. Gündelik işlerinizdeki benzer yapıya sahip işlemleri tek bir sayfa üzerinde topladık. Bu sayede kullanıcı normal şartlarda dakikalarca vaktini harcayarak yapacak olduğu işlemleri bir kaç adımda halledebilecek.”

Pazar hakkında yapılan araştırmalara göre ; Türkiye’de birçok kişi tarafından bilinmeyen ancak ihtiyaç duyulan proje olduğu kanatine vardıkları için boşluğu doldurmak adına 2016 yılının ilk çeyreğinde çalışmalara başlayan firma kısa sürede önemli bir gelişme sağladı. Türkiye için yeni bir proje olmasının dezavantajlarının olacağını önceden tahmin eden Fixerkit yazılımcıları,bu tür bir sisteme ilk kez dahil olan son kullanıcıların tedirgin ve güven sorunu yaşadığını fark ettiklerini bu nedenle konu üzerinde Ar-ge çalışması başlattıklarını haber verdiler.