Afyonkarahisar'da FETÖ'yle ilişkisi olduğu tespit edilen ve el konulan ve genellikle okul olrak kullanılan binaların derhal devlet tarafından değerlendirilmesi gerektiği bildirildi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar'da FETÖ'yle ilişkisi olduğu tespit edilen ve el konulan ve genellikle okul olrak kullanılan binaların derhal devlet tarafından değerlendirilmesi gerektiği bildirildi.

BU OKULLAR MİLLETİN PARASIYLA YAPILMIŞTIR, ARTIK BU BİNALAR FETÖ'NÜN DEĞİL MİLLETİNDİR!..

Zaten milletin parasıyla, vatandaşın imkanlarıyla yapılan ve FETÖ'yle ilişkisi olanların işlettiği iddia edilerek el konulan Afyonkarahisar il merkesi ve ilçelerdeki okul binalarının, binalar çürümeden derhal devletin kurumları tarafından yine okul olarak hizmete açılması gerektiği belirtiliyor.

BU BİNALARA KURUCU MÜDÜR TAYİN EDİLEREK, İHTİYACA GÖRE DERHAL BİR OKUL OLARAK HİZMETE AÇILMALIDIR

Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün acil bir şekilde çalışma yaparak bu binaların lise, anaokulu, imam hatip okulu, üniversite ek binaları, öğrenci yurdu, halk eğitim binası, bilgi evi vb. o bölgede hangi okula ihtiyaç varsa o kuruma çevrilmesi, bu binaların bir yıl bile boş durdurulmaması gerektiğinin doğru olacağı açık. Çünkü, bu binalar zaten milletin paralarıyla yapıldı, derhal milletin hizmetine sunulmalı. İl Milli Eğitim yetkilileri, bu binaların durumlarına ve gerekli ihtiyaca bakarak ilgili eğitim kurumuna çevirmeli ve ivedi olrak da kurucu müdür tayin ederek çalışmalara başlamalıdır. 

YENİ KURUMLARA ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLMELİ

FETÖ'nün kullandığı ve artık devletin ve milletin olan bu binalara, açılacak eğitim kurumlarına, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanlarımızın isimleri verilmeli ve kahramanalrımız bu şekilde yaşatılmalıdır.

BU BİNALAR MİLLETİNDİR, ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMEMELİDİR

AFYONHABER olarak, Afyonkarahisar Valiliğini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini, bu eğitim öğretim dönemine yetiştirilmek üzere bu binaları milletin kullanımıza açmaları, millete ait olan bu binaların çürümeye terk edilmemeleri yönünde ivedi bir şekilde çalışma yapmaya davet ediyoruz.

AFYONHABER ÖZEL HABER