FETÖ ÖRGÜTÜNÜN AFYONKARAHİSAR İNFAZ LİSTESİ!

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

FETÖ’cü Çetenin darbesi başarılı olduğu takdirde başta AK Partili Milletvekilleri olmak üzere pek çok kişiyi infaz edecekleri ortaya çıktı. Yaklaşık dokuz bin kişilik infaz listesi ele geçen darbeci çetenin İlimizde de ilk etapta 50 kişilik tutuklama listesi ortaya çıkmıştı. Bu listedeki kişilerin bazılarının dokuz bin kişilik infaz listesinde de isimlerinin olduğu öğrenildi.

 

DOKUZ BİN KİŞİ İNFAZ EDİLECEKMİŞ

İlimizin Sıkıyönetim Komutanı olarak ataması yapılan Kd. Albay Sebahattin Gümüş’ün Afyonkarahisar’a gelir gelmez ilk işinden birisinin elindeki 50 kişilik listede bulunanları tutuklamak olduğu öğrenilmişti. Türkiye geneli ile ilgili ele geçen dökümanlarda tutuklananların bir kısmının ise vakit geçirmeden infaz edileceklerine dair bilgilere ulaşıldı. Türkiye genelinde infaz edilecek kişi sayısının dokuz bin civarında olduğu öğrenildi.

 

 FETÖ KARŞITLARINI HEDEF ALMIŞLAR

Darbe girişimleri başarılı olsaydı Afyonkarahisar’da AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, Emniyet Müdürü İbrahim Özel ve yakın ekibinde bulunan şube Müdürleri Ümit Yılmaz, Mustafa Yüksel, Talat Eryılmaz, eski Vali Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Cumhuriyet Savcısı Özden Yusuf Kılınç, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Gülçek, Polis Okulu Müdürü Mustafa Eker, AGC Başkanı Mehmet Emin Güzbey, diğer cemaatlerin temsilcileri M. Emin Birliktir, Ali Büyükduman, Memursen İl Temsilcisi Abdülkadir Hız, Gazeteci Kemal Horzum, AK Partililer Hüseyin Tutumlu, Ferda Ertürk, MÜSİAD Başkanı Ahmet Neoldum, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İşadamları Ramazan Avcı, Talip Şanlı, Mehmet Muhsüroğlu ve Safure Uysal isimlerinin ilk sıralarda olduğunun öğrenildiği listede, ilçelerde cemaat karşıtlığı ile bilinen bazı kişilerin yanı sıra, cemaate destekte bulunmamakta ısrarcı olan bazı işadamlarının yer aldığı bilgisine ulaşılmıştı.

 

BOLVADİN’DE ÖNEMLİ BELGELER ELE GEÇTİ

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Şube Müdürlüğüne yapılan ihbar sonrasında Bolvadin’de yapılan operasyon neticesinde bir evde ele geçirilen belge ve dökümanların örgütün Afyonkarahisar’daki yapılanmasına ilişkin önemli bilgileri içerdiği öğrenildi. Bu arada Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü FETÖ’nün İlimizdeki tüm bağlantılarının ortaya çıkartılması ve örgütün İlimizdeki tüm yapılanmasının çökertilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.