Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul’da Abdi İpekçi Spor Salonunda onbinlere hitap etti ve “Milli Görüş’ü yeniden harekete geçireceğiz” dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul’da Abdi İpekçi Spor Salonunda onbinlere hitap etti ve “Milli Görüş’ü yeniden harekete geçireceğiz” dedi.

Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul’daki programa, Afyonkarahisar’dan  Erbakan Vakfı İl Başkanı Cemal Karkı ve çok sayıda vakıf üyesi katıldı.

Necmettin Erbakan, vefatının 6. yılında Erbakan Vakfınca düzenlenen programla anıldı. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatını ve ideallerini anlattı.

GENEL BAŞKAN DR. FATİH ERBAKAN, ONBİNLERE HİTAP ETTİ

Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen "Aldanmayan ve Aldatmayan, Necmettin Erbakan" adlı programda,  onbinlere hitap eden Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatını ve ideallerini anlattı.

Salon içinde ve dışında 30 bini aşkın Erbakan ve Milli Görüş sevdalısının izlediği programa, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın kürsüye çıkmasıyla coşku zirveye çıktı. Erbakan coşkusu “Fatih Erbakan yeni bir siyasi oluşumuma mı hazırlanıyor“ sorularını gündeme getirdi.

Necmettin Erbakan’ın ve davasının yıllarca engellenmek istendiğini ifade eden Genel Başkan Fatih Erbakan, Erbakan’ın hayatı boyunca güçlüklerle ve engellemelerle mücadele ettiğini söyledi.



"MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİNİ NECMETTİN ERBAKAN SONRASI ZAFERE ULAŞTIRACAK KURUM ERBAKAN VAKFI'DIR"

Erbakan, "Madem damarımızda milli görüş kanı var, bize yakışmaz geri düşmek bu davadan. Milli görüş hareketini Necmettin Erbakan sonrasında zafere ulaştıracak kurum Erbakan Vakfı'dır." dedi.

KKTC Milletvekili Zorlu Töre de Erbakan’ın Kıbrıs davasına verdiği önemi anlattı. Töre, beraberinde getirdiği KKTC bayrağını Fatih Erbakan'a takdim etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise Erbakan’ın İslam dünyasının birlik ve beraberliği için çok emek verdiğini belirterek, Doğu Türkistan, Filistin gibi mazlum coğrafyaları Türk halkına Erbakan’ın öğrettiğini söyledi.



İslam dünyasının çeşitli ülkelerinden gelen konuşmacılar da Erbakan'ın hayatı ve onun İslam dünyasına yaptığı hizmetler hakkında konuştu.

Erbakan’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin de yapıldığı programda Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın lideri İsmail Haniye katılımcılara Gazze’den video konferans yöntemiyle hitap etti.