Üretken belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a hizmet edeceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Blediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Ayrıştıran değil, birleştiren, kentle kentliyi buluşturan, iş ile aşı birleştiren belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a yeni bir vizyon katacaklarını ifade etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

 

Üretken belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a hizmet edeceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Blediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Ayrıştıran değil, birleştiren, kentle kentliyi buluşturan, iş ile aşı birleştiren belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a yeni bir vizyon katacaklarını ifade etti.

 

“AYRIŞTIRAN DEĞİL, BİRLEŞTİREN BELEDİYECİLİK”

Birleştiren belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, belediye başkanlığını kazandıktan sonra parti ayrımı yapmadan hizmet edeceklerini vurguladı. Çetinkaya, “Güçlü politika ve hedeflerde birleşmek ve bir arada yaşama kültürünü pekiştirmek Milliyetçi Hareket Partisi'nin birleştirici belediyecilik anlayışının esasını oluşturmaktadır. Belediye başkanı seçildiklten sonra sadece bizi seçen vatandaşlarımıza değil, herkese eşit ve adil himet edeceğiz. Parti rozetimizi bir kenara bırakıp oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Ayrıştıran değil, birleştiren belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

 

“KENTLE KENTLİYİ BULUŞTURAN BELEDİYECİLİK”

Afyonkarahisar’ı halkla beraber yöneteceklerini söyleyen Çetinkaya, “İlimizde bulunan sosyal, sportif ve kültürel hayatı kentlinin kolay ulaşabileceği, içinde yer alabileceği şekilde düzenlenleyeceğiz. Bu düzenlemede kentlinin de yer almasını sağlayarak kenti birlikte kuaracağız. Bu yaklaşım; Kentlinin kenti tüm unsurları ile yaşayabilmesini, kendisini kente ve kenti kendisine ait hissetmesini, Sosyal hayatını kent imkânları üzerine kolayca kurgulayabilmesini, Kentin sosyal ve kültürel hayatına kendi varlığı ile destek ve dinamizm sağlayabilmesini, Milli ve manevi değerleri esas alan özgün bir kent kültürü oluşturarak, kentlinin kendi ile bütünleşmesini amaçlayacağız. Kenti; altyapısı, kültürel aktiviteleri, binaları, ulaşımı ve tüm unsurları ile yaşanabilir kılmak ve kentte yaşayanları kentin tüm bu imkânlarından en yüksek düzeyde faydalandırabilmek, kentliyi kent ile buluşturmayı esas alacağız.

 

“İŞ İLE AŞI BİRLEŞTİREN BELEDİYECİLİK”

Üreteceği projelerle iş ile aşı birleştiren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini belirten Çetinkaya, “ İnsanın ekonomik açıdan kendine yetebileceği, kendi özgüvenini, toplum içindeki varlığını ortaya koyabileceği, kendisinin ve ailesinin hayati ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir iş sahibi olması, “iş ile aşı birleştiren” belediyecilik anlayışını önemsemekteyiz. Bu amaca yönelik olarak; Yeni iş ve yatırım imkânlarına kapı aralayacak, yapılan harcamaları geri kazanmaya ve geliştirmeye uygun tesislerin kurulup hizmete sunulması, büyük önem arz etmektedir. Başta sanayiciler, KOBİ'ler ve esnaf olmak üzere tüm üreticilere destek olmak, ihtiyaç duydukları mesleki alanlarda nitelikli eleman teminine katkıda bulunmak, iş ve aşı birleştirme anlayışının gereğidir. Belediye yönetiminde görev alanlar şehrin emini olmalı, şehirde, beldede, yoksul, düşkün, çaresiz ve kimsesiz insan bırakmamak görevlerimizin arasında yer almaktadır” dedi.