Meslek Odası Başkanları ve genel sekreterlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Tınaztepe Vergi Dairesi ile SGK yetkilileri sunum yaptılar.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda, bazı alacakların yeniden yapılandırması kanunu anlatıldı.

 

ESOB’a bağlı meslek odası başkanları ve genel sekreterlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantının sabahki bölümünde Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay İlhan ile müdür yardımcısı Erdal Çetinkaya, kanun hakkında geniş bilgiler verdi.

 

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonundaki toplantının öğleden sonraki bölümünde SGK kendi alanında yapılandırmayı anlattı. SGK İl Müdürü Samet Fidan’ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında sunum müdür yardımcısı Sinan Akpınar tarafından gerçekleştirildi.

 

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu konusundaki toplantının verimli geçtiğini belirterek, hem Defterdarlık Tınaztepe Vergi Dairesine, hem de SGK Müdürü Samet Fidan ile emeği geçenlere teşekkür etti.