ESOB Başkanı Konak, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu’nun, Cumhuriyet tarihinin en başarılı bakanı olduğunu söyledi

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

10 YILDA YAPTIKLARI 100 YILA BEDELDİR

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi. “Bakan Eroğlu’nun 10 yılda yaptıkları 100 yıla bedeldir” diyen Başkan Konak, açıklamasında şunları dedi:

Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Eroğlu, sadece Afyonumuza değil, 81 vilayete büyük hizmetler yapmıştır. Sayın Bakanımız sayesinde Afyon’da su derdi bitmiş, her tarafımız adeta ormanlarla çevrilmiştir.  Sadece su ve orman konusunda değil, bütün yatırımlarda Sayın Bakanımızın adı ve imzası vardır. Şunu iddia etmek isterim ki, Bakan Eroğlu’nun 10 yılda yaptıkları 100 yılda yapılanlardan fazladır.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak,  Eroğlu’nun AK Parti hükümetlerinin değişmez bakanı ve en kıdemlisi olduğunu hatırlatarak, “Sadece AK Parti hükümetlerinin değil, Cumhuriyet tarihimize baktığımızda Sayın Eroğlu kadar çalışkan ve Sayın Eroğlu kadar başarılı  başka bir bakan gelmemiştir. Umut ediyoruz  ki, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu en az 10 yıl daha ülkesi ve milleti için güzel çalışmalarına devam edecektir” diye konuştu.