ESOB BAŞKANI KONAK DİNAR’DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Dinar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan’ın bulunduğu heyet, önce Dinar Şoförler Odası’nı ziyaret etti.

Dinar Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz tarafından karşılanan Başkan Konak, Dinar şoför esnafının sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını gösterdi. Ülke gündemi ve yerel sorunların konuşulduğu ziyaretlerin ikincisi Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şeref Ceylan’a gerçekleştirildi.

Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şeref Ceylan’ın her dönem destek verdiğini bildiren Konak, “ Değerli Şeref Ceylan Başkanımızın birliğimize gösterdiği desteği unutmadık. Desteği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Dinar ziyaretlerinin sonuncusu ilçe siyasi ve sosyal hayatının önemli isimlerinden Hüseyin Topçu’ya gerçekleştirildi. ESOB heyetini samimi ve sıcak karşılayan Hüseyin Topçu, “Birlik Başkanımız Kadir Kardeşimizin her zaman yanındayız. Ziyaretlerinden çok mutlu olduk. Kadir Başkanımız ESOB’a yeni bir heyecan ve canlılık getirmiştir” dedi.

Başkan Konak, Dinar’dan her zaman güç aldıklarını belirterek “Sayın Hüseyin Topçu’nun bize verdiği destek nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hüseyin Topçu’ya gerçekleştirilen ziyarette, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu da bulundu.

Öte yandan Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi önümüzdeki Pazar günü olağan genel kurul toplantısı yapacak. Genel kurul Park Ala toplantı ve konferans salonunda gerçekleştirilecek.