ESNAF ODALARI BİRLİĞİ

EROĞLU’NA “EVET” DEDİ



Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin öncülüğündeki esnaf buluşması Garden Kale Termal  Otel’de düzenlendi. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel  Eroğlu, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya  ve Hatice Dudu Özkal’ın da katıldığı toplantıya, ESOB’a bağlı  tüm  meslek odası başkanları ve yönetimlerinden  500 kişi katıldı. 

Garden  Kale Termal Otel’deki salonu  hınca hınç dolduran Esnaf Odası başkan ve yönetimleri, Bakan Eroğlu’nu coşkuyla karşıladı.  AK Parti  İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, İGM Başkanı Salih  Sel’in yanı sıra  bir çok il müdürü de esnaf buluşmasında yerlerini aldı. 

BAKAN EROĞLU 500 KİŞİYLE  TOKALAŞTI

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, toplantı salonuna girişte, Esnaf Odası Başkan ve yönetimleri ile tek tek tokalaştı. Tüm masaları dolaşan Eroğlu, salondaki  yaklaşık 500 kişiyle tek tek tokalaştı, hal hatır sordu.

ESOB  BAŞKANI KONAK “HÜKÜMETİMİZ ESNAF İÇİN HER ŞEY YAPTI”

Esnaf Buluşması  toplantısının açılış konuşmasını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir  Konak yaptı. Hükümetimiz ve Sayın Eroğlu, esnafımız için bir çok iyileştirmeye  imza  atmıştır diyen Başkan Konak “Öyle ki, esnafımız için hiçbir dönem bu kadar iyileştirme ve yardım yapılmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakanımız Sayın Binali  Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel  Eroğlu ve  milletvekillerimiz Sayın Av.Ali  Özkaya ve Sayın Hatice Dudu Özkal’a teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı  arz ediyoruz” dedi. 

MİLLETVEKİLİ ÖZKAL, “ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI BİLİYORUZ VE SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ”

AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 28 Şubat mağduru olduğunu ve öğretmenliği bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Milletvekili Özkal, “O dönemde esnaflığa başladım. Esnafımızın sıkıntılarını iyi bilenlerdenim. 16 Nisan referandumu öncesinde bütün kadın esnaflarımızla bir araya geldik. Sağolsunlar ESOB kadın esnaflarımızla iletişimimizi sağladı. ESOB  öncülüğünde  yapılan  esnaf buluşmasında da  gördük ki, esnafımız 16 nisan’da evet diyecek. Mutluyuz ve hepinizle  gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA”ESOB’UN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE İZLİYORUZ”

Esnaf buluşmasına katılmak için İzmir’den Afyon’a gelen AK Parti Milletvekili  Av. Ali Özkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi.  Özkaya, “Afyon il genelinde de vatandaşlarımızın evet oyu vereceklerini memnuniyetle şahit oluyoruz. Rehavete kapılmadan  referandum  gününe kadar ev ev, dükkan dükkan çalışıp evet oyumuzu en  üst seviyeye çıkaracağız. Bu anlamda Afyon Esnafının bize gösterdiği yakınlık ve  destekten çok memnunuz” dedi. 

BAKAN EROĞLU, “ESNAF ÇOCUĞU OLARAK KABİNEDE HEP  OYUM ESNAFTAN YANA  OLMUŞTUR”

Yoğun alkışlar altında konuşmasına başlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ESOB Başkanı Konak’a teşekkür etti.  “Benim anlatacağım her şeyi  Başkan Konak anlattı, bana anlatacak çok az şey kaldı diyen Bakan Eroğlu, “Kabinede her zaman esnaftan yana oy kullandım, bunda en büyük etken esnaf çocuğu olmamdır. Şöyle bir hatırlayınız. AK Parti hükümetinden önce gecelik faizler binlerle ifade ediliyor, enflasyon eziyeti altında esnafımız mağdur oluyordu. Hükümetimiz, esnafımız için bir çok iyileştirme ve kredi imkanları çıkardı. Bundan sonra da  esnafımız için çalışmalara devam  edeceğiz” diye konuştu. 

BAŞKAN KONAK BAKAN EROĞLU’NA GÜNÜN ANISINA PLAKET  VERDİ

ESOB’un öncülüğünde  düzenlenen ve il genelinde tüm esnaf odası başkanları yönetimlerinin katıldığı toplantı sonunda,Başkan Konak, Bakan Eroğlu’na günün anısına plaket verdi.  

BAKAN EROĞLU VE MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA TÜM MESLEK ODALARI BAŞKAN VE YÖNETİMLERİ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Büyük  coşku ve heyecanın yaşandığı Esnaf buluşmasından memnun kaldığını ifade eden  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekili  Av.Ali Özkaya  tüm meslek odaları  başkan ve yönetimleri  ile günün anısı nedeniyle fotoğraf çektirdi.