Evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle boşanmak isteyen Cemile Ş'yi tabancayla ateş ederek öldüren eşi Vural Ş, sevk edildiği 5. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Zanlının Antalya 5. Sulh Ceza Mahkemesindeki ifadesinde, "Eşi ile arasında sebebini bilmediği soğukluk başladığını, Cemile Ş'nin(29)  yerleşmek için Afyonkarahisar'dan Antalya'ya gelerek kız kardeşi Y. Ş.'nin yanına sığındığını" dile getirdiği belirtildi.

İfadesinde ayrıca, eşi ile arasının, baldızı Y.Ş. nedeniyle bozulduğunu iddia eden Vural Ş'nin, "Cemile Ş'nin boşanmak istediğini ve kendisine hakaret etmesi üzerine yanında getirdiği tabanca ile öldürdüğünü" öne sürdüğü öğrenildi.

Vural Ş, bacanağı M.Ş'yi ise kendisiyle boğuştuğu sırada tabancanın ateş alması sonucu yaralandığını ileri sürdüğü bildirildi.

Tanık olarak ifadesi alınan, öldürülen kadının kız kardeşi Y. Ş'nin ise, "Ablası ile sürekli dertleştiğini, Cemile Ş'nin daha önce eşinin cebinde bir kadın fotoğrafı gördüğünü ve kendisinin aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söylediğini" aktardığı kaydedildi.

Y,Ş'nin ayrıca, "Eniştesi Vural Ş'nin sürekli ablasını tehdit ettiğini, zanlının, boşanmak isteyen Cemile Ş'yi tabancayla vurarak öldürdüğünü" dile getirdiği belirtildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde dün akşam saatlerinde Vural Ş, eşi Cemile Ş'yi tabancayla ateş ederek öldürmüş, bacanağı M.Ş'yi de yaralamıştı. Cemile Ş'ye, eşinin 10 gün boyunca şiddet uyguladığı iddia edilmişti.