Eroğlu: Tanıtım Günleri'ne ben de katılacağım

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Marmara Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenecek Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri'ne katılacağını söyledi. Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın şifa, lezzet ve tarihi değerlere sahip bir kent olduğunu vurguladı.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul-Maltepe'de 6-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri'ne katılacağını açıkladı. İhsaniye'deki bayramlaşma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, 'İstanbul'da önümüzdeki hafta Maltepe'de Afyonkarahisar Tanıtım Günleri tertiplenecek. Ben Afyonkarahisar'daki bütün işadamlarımızın, sanayicilerimizin, belediyelerimizin Afyonkarahisar Tanıtım Günleri'ne katılmalarını özellikle bekliyorum. Afyon'u tanıtmamız lazım' dedi.

BİRÇOK DEĞERİMİZ VAR

Afyonkarahisar'ın değerlendirilmesi gereken birçok özelliğinin olduğuna dikkat çeken Bakan Eroğlu, 'Afyonkarahisar'da muhteşem güzellikler var. Avrupa'ya göre 7 yıldızlı oteller var burada. Termal turizm, sağlık turizmi, spor turizmi, kongre turizmi Afyonkarahisar'da yapılabiliyor. Ekim ayında burada Allah nasip ederse büyük bir tarih sempozyumu gerçekleştireceğiz. Afyonkarahisar Tanıtım Günleri'nde, Afyonkarahisar'ın lezzetini, mermerini, termalini, turizmini, Akdağ'daki muhteşem tabiat güzelliklerini tanıtmak gerekir. Ayrıca Zafer'in kazanıldığı topraklardayız. Kocatepe burada, 26 Ağustos Tabiat Parkı, Zafer Müzeleri burada. Dolayısıyla hem tarih var, hem tabiat, hem şifa var, lezzet var burada. Tarihi camilerimiz, Mevlevi camimiz burada' diye konuştu.

HERKES KATILMALI

İstanbullu vatandaşlara da çağrı yapan Bakan Eroğlu, 'Tanıtım Günleri'ne herkesin mümkün mertebe katılmasını, İstanbul'daki kardeşlerimizin de ziyaret etmesini diliyorum. İnşaAllah ben de 8 Eylül'de katılacağım. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Afyonkarahisar Tanıtım Günleri'nde stant açtı. Herkesi bekliyoruz. Hayırlı olmasını gönülden diliyoruz' ifadelerini kullandı.