ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU BÜTÜN AFYONKARAHİSARLILARI CUMHURBAŞKANIMIZLA BULUŞMAYA DAVET ETTİ…

 

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Şubat Cumartesi günü Afyonkarahisar’da olacağını kaydederek bütün Afyonkarahisarlıları  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluşmaya davet etti.

 

 

 

Cumhurbaşkanımızı Büyük Bir Misafirperverlikle Ağırlayacağız

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi için Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’daki AK Parti sevdalıları ile bir araya geleceğini belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu şunları söyledi:

 

“ 2001 yılında Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda kurulan ve kurulduğu günden bu yana ülkemizde büyük bir dönüşümü gerçekleştiren AK Parti’nin lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü şehrimizde olacak. Afyonkarahisar’ın Ege’nin parlayan yıldızı olması için bizlere büyük bir destek veren ve adeta Afyonkarahisar’ı yatırımlarda şaha kaldıran Cumhurbaşkanımızı büyük bir misafirperverlikle ağırlayacağız inşaallah.”

 

 

 

“Afyonkarahisar’a Adeta Çağ Atlattık”

 

Afyonkarahisar’a Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımların 15 yıldır Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “2003 yılından günümüze Afyonkarahisar’a 16 milyar TL tutarında yatırım yapıldı. Şehrimize sulama, ormancılık, ziraat, hayvancılık, ulaşım, eğitim ve sağlık başta olma üzere birçok alanda muazzam yatırımlar yaparak büyük bir dönüşümü gerçekleştirdik.

 

Kokarçay diye anılan Akarçay’ı ıslah ederek Afyonkarahisar’ın vizyonu haline getirdik. Köhne bir otogarımız varken mola verilen bir otogara sahip olduk. Muazzam hastaneler, dev spor merkezleri, modern eğitim binaları başta olmak üzere Afyonkarahisar’a adeta çağ atlattık. Termal turizmin merkezi olan şehrimizi artık kongre ve spor turizminin de merkezi haline getirmeye başladık. Afyonkarahisar’ı yakın zamanda 2,2 milyar kişinin takip edeceği motor sporları merkezlerinden biri haline getireceğiz. Şimdiden bütün bu yatırımların mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha şehrimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

 

15 yıldır ne zaman sandığa gidilse Afyonkarahisar’da AK Partiye büyük bir teveccüh gösterildiğine de değinen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bütün Afyonkarahisarlıları, AK Partiye gönül veren bütün hemşerilerini 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongreye davet etti. Yapılacak kongrenin ülkemize ve Afyonkarahisar’a hayırlar getirmesini dileyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisarlıların Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her gelişinde olduğu gibi büyük bir sevgiyle bağırlarına basacağını kaydetti.