Afyonkarahisar’ da fuhuş yapılmasına, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ise uyuşturucu satışı yapılmasına izin vermiyor.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Vali Mustafa Tutulmaz’ın gösterdiği önem üzerine Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar’ da fuhuş yapılmasına, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri ise uyuşturucu satışı yapılmasına izin vermiyor.

KOM ekipleri tarafından iki gün önce Erenler Bölgesi’nde Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde görevli memur M.O.’nun üzerinde ve aracında yapılan aramada 80 adet extacy uyuşturucu hap geçirmiş, uyuşturucu satıcısı memur ise tutuklanarak cezaevine konulmuştu. KOM ekipleri Erenler Bölgesi’nde işi sıkı tutmaya devam ediyor.

GÜNÜ BİRLİK EVLERE BASKIN

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise Ekim ayının ilk günü yine Erenler Bölgesi’nde bir pansiyona fuhuş baskını yapmıştı. Savcılığın da verdiği destek ile Şimşek Pansiyon’a yapılan operasyonda fuhuş yapan kişi ve fuhuşa yardım ve yataklık eden şahıslar ele geçirilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şimdilerde ise günü birlik kiraya verilen mekânlara baskın düzenlemeye devam ediyor. Binlerce öğrencinin yaşadığı Erenler’ de huzurun bozulmaması, öğrencilerin rahat bir şekilde yaşam sürmesi için tüm önlemleri en üst seviyede tutuluyor.

 

Kaynak>>>  Odak Gazetesi