Erbakan Vakfı’nın Türkiye genelinde 1 Milyon üye kampanyası çerçevesinde başlattığı kampanyaya Afyonkarahisar İl Teşkilatı da katıldı.

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Merkez PTT önünde bir stand açarak Afyonluları Erbakan Vakfı’na üye olmaya ve destek vermeye davet etti.

Stand açılışında konuşan Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Cemal Karkı, şunları söyledi:

 

“Milli Görüş Hareketinin Merkezi Olan, ERBAKAN Vakfı, Ankara Balgat merkezli olmak üzere, Milletimizin, islam aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşu için, çalışmalar yapmak üzere, ilmi çalışma ve tebliğ vakfi olarak kurulmuştur.

Erbakan Vakfı, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyanın Kurulması, Güçlüyü Üstün Tutan Değil, Hakkı üstün tutan bir dünyanın oluşması için vargücüyle çalışmalarına devam edecektir.

Yine Erbakan vakfı siyonizmin karşısında, Erbakan Hocamız Gibi, yıkılmaz bir kale, yıkılmaz bir set olmaya devam edecektir. Ülkemizde ve tüm dünyada, hayrı yaygınlaştırmak için çalışacaktır. İslah için sömürünün ve haksızlığın ortadan kaldırılması için, hak ve adalete dayalı, hakkın üstün tutulduğu adil bir dünyanın kurulması için çalışmalarına devam edecektir.

Bu Bağlamda Türkiye Genelinde illede % 95 ilçelerde % 60, Yurt Dışında ise Bir Çok Ülkede, Teşkilatlanma Çalışmalarını Tamamlayan Vakfımız, Eksik Teşkilatlarını Hızlı Bir Şekilde Tamamlarken; Diğer Bir yandanda Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyin Talimatıyla Tüm Ülke sathında Üye Çalışmalarına Hız Vermiştir. Yıl Sonuna Kadar Hedef 1 Milyon Üye kampanyamıza destek vermek için Bugünde ilimizin en işlek caddesi olan merkez PTT önünde 1 Hafta Boyunca, üye stantımızı açmış bulunmaktayız.

Vakfımızın üye standına Tüm Afyonlu Hemşehrilerimizi, dışardan okumaya gelen öğrencilerimizi gezmeye gelen misafirlerimizi üye olmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda tekrar tüm halkımızı saygıyla ve sevgiyle selamlıyoruz.”