Afyon'a yapılacak yatırımların takipçisiyiz Afyon'a yapılacak yatırımların takipçisiyiz

Ziyarette, vakfın ilde yürüttüğü eğitim, kültür ve sosyal hizmet faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

Uluçay, Ensar Vakfı'nın Afyonkarahisar'da önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, "Vakfımız, ilimizin eğitimine, kültürüne ve sosyal hayatına katkı sağlayan değerli bir kuruluştur. Vakfımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Belediye başkanı seçildiğimiz takdirde, vakfımızla iş birliği içinde olacağız." dedi.

Bakan Eroğlu ise, Ensar Vakfı'nın Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, "Vakfımız, ülkemizin geleceği olan gençlerimize eğitim, kültür ve ahlak alanlarında rehberlik ediyor. Vakfımızın ilimizde yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Vakfımızın her zaman yanındayız." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Müdürü Uz ise, "Sayın bakanımız ve belediye başkan adayımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Vakfımız, ilimizde eğitim, kültür ve sosyal hizmet alanlarında faaliyet göstermeye devam edecektir. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.