Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Karahisar İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

          Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar'da  faaliyet gösteren Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Karahisar İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaret etti.

 

Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez ,Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ve engelli derneklerinin temsilcileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli bireyler unutulmadı. Sosyal sorumluluk projeleri ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla gönülleri kazanan Kent Konseyi Engelliler Meclisi, ilk ziyaretini Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne gerçekleştirdi.

 

Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle yakından ilgilendi. Okul yöneticileriyle de sohbet etme imkanı bulan Birliktir; Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin faal çalışmalarıyla tüm kesimlere örnek olduğunu ifade etti. Okul yöneticileri ise ziyaretlerinden dolayı Engelliler Meclisi’ne teşekkür etti.

 

Kent Konseyi Engelliler Meclisi,  öğle yemeğini Karahisar İşitme Engelliler Okulu’nda öğrencilerle birlikte yedi.