Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhur İttifakı Dinar Seçim Bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletekili Ali Özkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan bakan Dönmez, Dinar’da halka seslendi.

Programda bir açılış konuşması gerçekleştiren Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek şunları söyledi, “Ülkemizde diğer bir eşi olmayan, birliğin, beraberliğin, demokrasinin en güzel şekli, tüm ülkemize örnek teşkil eden Cumhur İttifakı seçim büromuza hoş geldiniz. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerden aldığımız güçle, Dinar’ımızın biriken, biriktikçe çoğalan sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışacağız. Zaman birlik zamanı, zaman kardeşlik zamanı, zaman el ele gönül gönüle, zorlu yolarla düşme zamanıdır” dedi.

Nihat Sarı’nın konuşmasının akabinde kürsüye gelerek bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar’a kadar gelerek seçim bürosunu ziyaret eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi, “Dinar Cumhur İttifakının uygulandığı en iyi ilçe oldu. Bugün sayın bakanımızı özellikle davet ettik. Bölgemizde linyit kaynakları var. Termik santral kurulması arifesine geldik. Tabi meyveli ağaç taşlanır misali, buna da karşı olup, köylerin yeri değişecek, arazilere ve su kaynaklarına zarar gelecek diye dedikodular çıkmış durumda. Biz bu memleketin çocuğuyuz, bu milletin vekiliyiz. Bu enerji kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak ve çözüm üretmek bizim görevimizdir. Hem su kaynaklarını en iyi şekilde korumak, hem de yer altında bulunan kömürü çıkartıp enerjiye dönüştürüp dış bağımlılığımızı azaltmak istiyoruz” dedi.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ise, Dinar’da çok iyi bir ittifak oluşturulduğunu, zillet ittifakına karşı Cumhur İttifakının % 75 oy ile galip geleceğini söyledi.

Bakan Dönmez: Dedikodulara İnanmayınız

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Dinar Cumhur İttifakı Seçim bürosu ziyaretinde Dinar’ın çok büyük bir nimet üzerinde durduğunu, ortaya atılan çeşitli iddialara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. İttifak adaylarının tek gayesi oluğunu ifade eden Bakan Dönmez konuşmasının devamında şunları söyledi, “Hakkın rızasını almak. Bu işler hizmet için yapılır. Biz dahil adaylarımızın hepsi hakkın rızasına giden yolun halkın rızasından geçtiğini biliyor” dedi.