8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

Karayolu trafik güvenliğine katkı sağlanması amacıyla, üretici, uygulayıcı ve bilim insanlarının çalışmalarının ve tecrübelerinin karşılıklı olarak paylaşılacağı bir ortamın oluşturulması için İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü), Türkiye Belediyeler Birliği ve TŞOF işbirliğinde ve destekleyici kuruluşun katkılarıyla, 16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

 

· Sempozyum ve Serginin Açılış Töreni 16 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 10.00’da yapılacaktır.

 

· Düzenlenen Trafikte Saygı Konulu Spot Film Yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine sempozyumun açılış töreninde ödülleri verilecektir.

 

· Sempozyumda;

 

· Trafikte saygı,

 

· Trafik Güvenliği ve Medya,

 

· Uluslararası Trafik Güvenliği Uygulamaları,

 

· Şoförlerin Sorunları, Bu Sorunların Trafik Güvenliğine Etkisi ve Çözüm Yolları,

 

· Sayısal Takoğrafın Karayolu Trafik Güvenliğine Etkisi,

 

· Akıllı Ulaşım Sistemleri,

 

· Trafik Denetimlerinde Yeni Yaklaşımlar,

 

· Karayolu Trafik Güvenliği Perspektefinde Yeni Nesil Araçlar ve Otomotiv Sanayi,

 

· E-Call (Acil Çağrı Sistemi)

 

· Konuk Ülke Rusya Federasyonu Trafik Uygulamaları

 

konularında 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde trafik ve kamu güvenliği alanında faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve firma temsilcilerinin katılımı ile paneller düzenlenecektir.

 

· 16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde açılışla birlikte gün boyunca çocuklar için trafik eğitimleri ve tiyatro gösterisi düzenlenecektir.

 

· Alkol gözlüğü, emniyet kemeri simülasyon eğitim parkuru ve çocuk trafik eğitim parkı gibi eğitsel etkinlikler düzenlenecektir.

 

· 16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde trafik ve kamu güvenliği alanında faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve firmaların hizmet ve ürünlerinin tanıtılacağı sergi, 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat: 17:00’ye kadar Kongre Merkezinin giriş katında halka açık olarak düzenlenecektir.

 

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisinin açılış töreni, panel oturumlarına ve sergiye halkımız davetli olup, konu kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.