Emirdağlı Vekil Yönter, Emirdağlılarla Bir Araya Geldi

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağlı İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter; Ankara'dan Eskişehir'e gelerek Emirdağlılarla öğlen yemeğinde buluştu ve hemşehrileri ile birlikte sohbet etti. Sohbete; Eskişehir MHP İl Başkanı Oğuz Sever, Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek ve Eskişehir'de ikamet eden Emirdağlılardan bir grup katıldı.



MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever konu ile ilgili olarak şunları söyledi; '' Emirdağlı, çok sevdiğimiz MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Ankara'dan Eskişehir'e gelerek Emirdağlı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yönter, Emirdağlı hemşehrilerimizle sohbet etti. Sohbette; Eskişehir gündemi değerlendirildi. Emirdağ'ın yöresel yemekleri, düğünleri, örf ve adetleri, Emirdağ ve Eskişehir'de yapılan kültür ve sanat etkinlikleri konuşuldu. Sohbet samimi bir ortam içerisinde gerçekleştirildi'' dedi. 



MHP İstanbul Milletvekili Emirdağlı İzzet Ulvi Yönter, '' Emirdağlı hemşehrilerimle buluşmaktan son derecede memnun oldum. Geçmişteki dostluklarımızı yad ettik. Emirdağlıların Eskişehir'deki etkinliklerine değindik'' diye ifade etti.

KAYNAK : www.emirdag.gen.tr