Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde Salı günleri kurulan kent pazarı için, kar temizleme çalışmaları yapıldı.

 

Emirdağ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kar temizliği yaparak pazar yerini esnaflar ve vatandaşlar için hazırladı.

 

Öncelikle pazar yerinde tuzlama çalışmaları yapan Emirdağ Belediyesine bağlı ekipler, eriyen buzların ardından pazar yerindeki kar ve buzları kepçe ve kamyonlarla kaldırdı.

 

Emirdağ halkının yoğun kış şartlarından en az seviyede etkilenmeleri için tüm belediye personelinin seferber edildiğini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçede kurulan Salı pazarının ilçe ve bağlı köyleri için önem arz ettiğini söyledi.

 

Başkan Kargın, "Özellikle köylerimizdeki vatandaşlarımız hafta boyunca hazırladıkları ürünleri Salı günleri pazarda satarak geçimini sağlıyorlar. Onların bir hafta veya daha fazla pazara gelmemeleri demek bu insanlarımız için büyük sıkıntı demek. Onun için pazar yerimizi bir gün öncesinde temizleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tüm pazar esnafımıza ve halkımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

 

Pazar yerinin bir gün öncesinden temizlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ise hizmetlerin aksamadan yürütülmesinden dolayı Başkan Kargın ve belediye personeline teşekkür ettiler.