Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, 2106 yılında yaşanan olaylar nedeniyle, millet olarak birliğin, beraberliğin değer ve önemini hatırlatan bir yıl olduğunu vurguladı.

 

Türk milleti ve insanlık adına zorluklar içinde geçen bir yılı geride bıraktığımızı belirten Başkan Kargın, mesajında şu ifadelere yer verdi: "2016 yılı, tarihte eşine ve benzerine az rastlanır olayların vasat bulduğu bir yıl olarak akıllarda kalmıştır. Takvim yapraklarının 2017’i göstermesine az bir süre kala geçmiş gün ve ayların etraflıca muhasebesini yapmak, geleceğe dönük umutları yeni baştan güncellemek zannediyorum en akılcı yoldur. Bu olaylarda Türk milletinin muhteşem mazisinde göstermiş olduğu asil mücadelesinin bir benzerini 2017’de de ortaya koyacağına ve bunu onurlu tercihiyle tekrarlayacağına yürekten inanıyorum. Yeni yılda ve daha nice yıllarda büyük milletimizin gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak medeniyetimizi hak ettiği mevkilere çıkaracağımızdan kimse kuşku duymamalıdır. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin, Türk-İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan huzur ve esenlik içinde geçecek bir sene diliyorum."