EMİRDAĞ ADLİYE SARAYI ŞUBE AÇILIŞI HAKKINDA BİLGİLER VEREN AFYONKARAHİSAR PTT BAŞMÜDÜRÜ MEHMET ÖRSDEMİR’İN AÇIKLAMSI ŞU ŞEKİLDE;

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

EMİRDAĞ ADLİYE SARAYI ŞUBE AÇILIŞI HAKKINDA BİLGİLER VEREN AFYONKARAHİSAR PTT BAŞMÜDÜRÜ MEHMET ÖRSDEMİR’İN AÇIKLAMSI ŞU ŞEKİLDE;

“Ülkemizin en köklü, güvenilir ve saygın kurumlarından PTT bugün geleneksel posta hizmetlerinin yanı sıra, Posta, Kargo – Lojistik, Bankacılık ve E- Ticaret alanlarında faaliyetlerini yürütmektedir. Türkiye’ nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük edip, hizmetlerini çeşitlendiriyor ve geliştiriyor. 177 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

 

PTT’ nin ana hizmetleri olan Posta, Kargo-Kurye Lojistik ve Bankacılığın yanı sıra Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-tebligat, PTTCELL, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve e-Pttavm gibi hizmet alanlarında da halkımızın ihtiyaçlarını karşılayıp, Ülke ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmakta ve sürekli yeni projeler üretmeye devam ederek kendisini yenilemektedir.

 

Gelişmiş ülkelerde ticaretin yüzde 10-15 kadarı e-ticaret üzerinden yapılırken, ülkemizde henüz yüzde 1,5 civarındadır. Avrupa ülkelerinde ise; bu oran yüzde 8-9' civarlarındadır. Dolayısıyla, büyük bir pazar boşluğu bulunmaktadır. Bu pazar boşluğundaki en önemli yerli ve milli kuruluşumuz olan 'ePttAVM.com' internet alışveriş sitesiyle PTT olacaktır. Bu aynı zamanda PTT olarak özel sektörün önünü açtığımız anlamına da gelmektedir. Bu anlamda ilimizde faaliyet gösteren şirket ve kobilerimizi yerli ve milli e- ticaret sitemiz olan ePttAVM.com' a tedarikçi olmaya ve ürünlerini Türkiye ve dünyaya ePttAVM.com' üzerinden pazarlamasına katkıda bulunmak,

 

Bununla birlikte; Kargo potansiyeli olan KOBİ ve Şirketlerimizle anlaşmalar yaparak Afyonkarahisar ekonomisine katkıda bulunmayı istiyoruz.

 

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak halkımızın ayağına hizmet götürüp, yerinde ve kaliteli hizmet sunabilmek için Emirdağ Adliye Sarayı Şubemizi 06.02.2018 tarihinde halkımızın hizmetine sunduk.

 

Bu hizmete açtığımız Adliye Sarayı şubemizde; Emirdağ PTT Merkezinde sunulan, Posta, Kargo ve Bankacılık hizmetlerinin tamamı verilmektedir.”