Afyonkarahisar Belediyesi geçtiğimiz yıl doğalgaz şebeke hattı döşenen Dumlupınar Mahallesinin yollarının tamamına sıcak asfalt seriyor.

 

         Doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan ve daha sonra tamir ve bakım çalışması yapılan Dumlupınar Mahallesinin tüm cadde ve sokakları yenileniyor. Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Fen İşleri Müdürü Öztürk;  “Mahallemizin yüzde yetmişe yakın bölümü hemen hemen tamamlandı. Önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımızı bitireceğiz” dedi.

 

“PARK HALİNDEKİ ARAÇLAR ÇALIŞMALARIMIZI AKSATIYOR”

 

           Çalışmaların aksamaması için araç sahiplerine bazı uyarılarda bulunan Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk; sürücülerin çalışma yapılan bölgelere araçlarını park etmemesini istedi. Öztürk; “Çalışmalarımız sırasında araçları kaldırmakta büyük zorluk çekiyoruz. Yasal olarak ne Emniyet Müdürlüğü, ne de Zabıta Trafik aracılığı ile araçları kaldırmamız mümkün değil. Bu nedenle sürücülerimizden ricamız, araçlarını çalışma olan bölgelere park etmemeleridir. Asfalt çalışmalarımız biter bitmez yollarda çizgi çalışmasına geçeceğiz. Çizgi çalışması sırasında kaldırım kenarlarına park eden araçlarımızın boya ile ilgili bir zarar görmemeleri ve çalışmaların hızlı ve daha güzel olması için de yine sürücülerden ricamız araçlarını çalışma olan bölgelere park etmemeleridir.” diye konuştu.