Afyonkarahisar’da kısa bir süre sonra açılacak olan DoubleTree By Hilton’un yatırımcısı İbrahim Altınpınar ve Otel yöneticileri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

 

Afyonkarahisar’da Selçuklu Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı’nda inşa edilen ve bir süre sonra açılacak olan DoubleTree By Hilton’un yatırımcısı, iş insanı İbrahim Altınpınar, Otel Genel Müdürü Sayit Önay ve Otel Satın Alma Müdürü Hilal Ongun, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

ÜST SEGMENT MARKA

Ziyarette, otel hakkında bilgi veren işadamı İbrahim Altınpınar, DoubleTree By Hilton’un Hilton Oteller Zinciri’nin üst segmente hitap eden markaları arasında olduğunu belirtti. Altınpınar, Otel’in hem Afyonkarahisarlılar hem de şehir dışından gelecek konuklar tarafından beğenileceğine inandığını kaydetti.

ŞEHRE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu belirtti. Serteser, DoubleTree By Hilton’un, hizmeti ve kalitesi ile şehre önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü dile getirdi.