Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Döviz bozdurun' çağrısına Doğaltaş Makinaları ve Teknolojileri Üreticileri Derneği tam destek verdi

 

Doğaltaş Makinaları Ve Teknolojileri Üreticileri Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Döviz bozdurun" kampanyasına tam destek verdi. Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyesi sanayiciler, dolarlarını bozdurdu. Dernek hesabında bulunan 6277 doları bozduran dernek üyeleri, kendi şirketlerinin hesaplarında bulunan tüm dövizleri bozdurduklarını belirtti.

MİLLETİMİZİN KAZANÇLI ÇIKMASI ÖNEMLİ

Dernek Başkanı Hilmi Konyalıoğlu "Tüm ulusumuzun katıldığı bu kampanyaya ilk destek verenlerden olmak için yönetimi kurulumuzla acil olarak toplanarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vermek istedik. Oybirliği ile alınan karar üzerine Afyonkarahisar Ziraat Bankası hesabında olan vadeli döviz hesabındaki parayı bodzdurduk ve Türk parasına çevirdik. Bizim derneğimizin veya üyelerimizin ne kadar zarar ettiği değil yüce Türk Milleti'nin ne kadar kazanacağı önemlidir. Tüm sanayici, esnaf ve halkımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz" dedi.