rnDoğa Koleji öğrencileri okulun açıldığı ilk günden bu yana devam ettirdikleri 100. Gün etkinliğini “100 gündür arkadaşız” sloganıyla coşkulu bir şekilde kutladı.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

110 kampüsüyle açıldığı günden bu yana verdiği eğitimle adından söz ettiren Doğa Koleji Afyon kampüsü 4 ve 5 yaş anaokulu öğrencileri müzik eşliğinde edilen danslar ve yarışmalarla eğlence dolu saatler yaşadı. Güne evden getirdikleri 100 tane nesneyi sayarak başlayan öğrencilerimiz daha sonra okul lobisinde bu nesneler ile sergi oluşturdu. Minik öğrenciler partide takmak için öğretmenleri ile 100 rakamı yazan taçlar hazırlayıp okulun etkinlik alanında oyunlar oynayarak eğlendiler.

 

Çocuklar 100. güne ulaşana kadar okulun ilk gününden itibaren 100 mutlu gün panolarına her gün boyadıkları kalpleri asarak sıra takibi yapıp ritmik saymayı öğrendi. Etkinliğin sonunda 100. gün pastası kesildi. Dans ederek eğlenen çocukların birbirlerine sevgi ve saygı ile davranarak dayanışma örneği vermeleri görülmeye değerdi..

 

Afyon Doğa Koleji Anaokulu Müdürü Zahide ÖKSÜZ, “Çocuklarımıza matematiği sevdirmek, ritmik sayma davranışını geliştirmek ve zaman ile ilgili olarak dün-bugün-yarın kavramını öğrenmelerini desteklemek amacı ile

 

3 uyguladığımız 100. gün etkinliği bizleri umutlandırıyor. Çocuklarımız 100 günleri aştıkça birbirleriyle iletişimleri, yardımlaşmaları, birey olmaları ve yaşama bakış açıları da değişiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi. Afyon Doğa Koleji olarak tüm çocuklarımıza Doğa Kolejinin sıcak yuvasında sağlıklı, başarılı ve keyifli nice 100 günler diliyoruz.