DİNAR’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Dinar’da Ramazan Bayramı resmi kutlama programı Park Ala Toplantı ve Seminer Salonunda çok geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’in ev sahipliği yaptığı bayramlaşma programına Belediye Başkanı Saffet Acar ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Ergül Alabay, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, Afyonkarahisar Milletvekilleri, Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı A. Hakan Uyan, Hatice Gökoğlu, Danıştay Üyesi Muharrem Özkaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi Prof. Dr. İsa Sağbaş, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Can Bekle, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri, resmi daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ramazan Bayramı kutlama merasiminde birer konuşma gerçekleştirerek halkın Ramazan Bayramını kutlayan İlçe Kaymakamımız Mustafa Şahin, ‘ Kaymakamlığımızca düzenlenen, ev sahipliğimizdeki programa hoş geldiniz diyorum bu vesileyle de bayramınızı tebrik ediyorum. Biliyorsunuz arkadaşlar önümüzde ki hafta sonu seçim var. Tabi seçimlerin centilmenlik ortamında geçmesi, sükûnet içinde geçmesi idarenin görevi. Bizim arzumuz ilçemizde ne cana ne mala her hangi bir sıkıntı gelmemesi buradan da tüm siyasi partili arkadaşlarımızdan da temennimiz, isteğimiz, arzumuz şu bir haftalık süreci centilmenlik ortamında geçmesi dostluk içinde bitmesi, geldiğiniz içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım.’ Diye konuştu. Daha sonra Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ‘ Mübarek bir ayı geride bıraktık cenab-ı Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin, Diyerek önümüzdeki seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için temennilerde bulunarak sözlerine şu şekilde devam etti. Güzel bir bayram cenab-ı Allah nice nice sağlıklı, sıhhatli, huzur ve barış içerisinde bayramlar nasip etsin. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ Diye konuştu programda son konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, ‘Bayramlar bir birleşme vesilesi bir bereket, rahmet ve mağfiret vesilesidir. Diyerek sözlerine önümüzdeki seçimin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, konuşmasına şöyle devam etti. İlçemizdeki bu bayramın hayırlı olması bereketli olmasını bütün Ümmeti Muhammed-e rahmet ve mağfiret getirmesini, sıkıntılardan kurtulmasına ve yeni yeni güzel bayramları beraber kutlamamamızı diliyorum.’ Dedi.

 

Konuşmaların ardından protokol ve vatandaşlara ikramlar sunuldu. Park Ala Toplantı ve Seminer Salonunda son bulan program protokol üyelerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma, Devlet Hastanesi, Buhurcular Huzur Evi ve son olarak ta şehit ailesinin evi ziyaret edilerek son buldu.