DİNAR’A KURULMASI PLANLANAN 4 YILLIK YÜKSEKOKUL, RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Özkaya: Yüksekokul 8 Bölümden Oluşacak

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Dinar’a kurulması planlanan 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun 12.12.2016 Tarih ve 2016/9648 sayılı kararnameyle resmi gazetede yayınlandığını söyledi. Ak Parti Milletvekili Özkaya önceden Afyon Kocatepe Üniversitesinin Dinar’a 4 yıllık okul kurulması yönünde bir karar aldığını, bu karardan sonra ise üniversitenin resmi gazetede yayımlanarak resmen kurulduğunu söyledi. Konuyla alakalı bir açıklama yapan Özkaya şunları söyledi, “4 Yıllık Adli Bilimler Uygulamalı Yüksekokulu Dinar’a ve bölgesine hayırlı uğurlu olsun. Bu 4 yıllık Yüksek Okulun içerisinde İnfaz Koruma Memurluğu, Zabıt Kâtipliği, İdari Müdürlük (Adliye Müdürü, Ceza Evi Müdürü vs. gibi) bölümleri gibi 8 ayrı bölüm yer alacak. Bu bölümler sayesinde Dinar’da öğrenci sayısı artmakla beraber çevresine de son derece olumlu katkıları olacak. Hükümetimiz ve devletimiz olarak eğitim ve öğretime çok ayrı bir önem veriyoruz. Geleceğin, memurlarının ve idarecilerinin Dinar’da eğitim görmesi bizleri de çok mutlu edecektir” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Yüksel: 2017 yılının İlk Müjdesi DİNAR'IMIZA 4 YILLIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU HAYIRLI OLSUN

 

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel 4 Yıllık Yüksekokulun Dinar’a hayırlı olmasını dileyerek Umut Gazetesi’ne bir açıklama yaptı. Yüksel şunları söyledi, “Dinar ilçemize yeni bir Ses", "Yeni bir Nefes" getirecek ve Sosyo-Ekonomik Hayat ile Eğitim açısından büyük değerler, kazanımlar katmasını beklediğimiz bu önemli 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu projesinin hayata geçmesinde ve kazandırılmasında emeği geçen başta Hemşerimiz, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya'ya, Afyon Kocatepe Üniversitemizin Senatosuna ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığına şükranlarımı sunuyorum. Dinar'ımızı göç veren değil, göç alan ve yaşanabilir bir kent yapabilmek adına çalışmalarımız, projelerimiz her zaman devam edecektir” dedi.

 

İsmail Yılmaz-Dinar