DEVLET HASTANESİ DOĞALGAZLA ISINAMIYOR

Gözden kaçırmayın

"Eskişehir'de Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı yapıldı"

Yapımına milyonlarca lira harcanan ve bölgenin en iyi hastaneleri arasında gösterilen Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ısınmak için doğalgaza günde 10 bin TL ödeme yapılıyor ama yine ısınılamıyor. Hastanenin bazı bölgelerinde ufo diye bilinen ısıtıcılar kullanılıyor

 Büyük emekler ve paralar harcanılarak yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ısınma sorunu yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kadın-Çocuk ve Doğum Hastanesi ile tam bir sağlık kompleksi olan hastanenin ısınma ihtiyacı doğalgaz ile karşılanıyor.

Her ay 300 bin TL

Doğalgaz ile ısanamayan hastanenin bazı bölgelerinde halk arasında ufo olarak bilinen ısıtıcıların kullanıldığı gözlendi. Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre ise her ay 300 bin TL civarında doğalgaz faturası ödeniyor. Bunun yanı sıra ise özellikle kış aylarında 250 bin TL civarında ise elektrik faturası ödenmekte. Bunun yanı sıra ise hasta odalarının dışarıya bakan bölgelerinde ki çöplerde tepki topladı. Hasta ve yakınları ara katlarda ki çatılarda yer alan çöplerin temizlenmesini istedi. 

>>> Ahmet IŞIK ODAK/ÖZEL