DAZKIRI’DA ALKİM ANAOKULU VE AHMET ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENLERİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

 

Dazkırı’da düzenlenen Alkim Anaokulu’nun mezuniyet törenine Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, İlçe Jandarma Komutanı Fedat Kazma, İlçe Emniyet Amir Vekili Ramazan ÖNCÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KÜÇÜK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kurum amirleri, Siyasi parti temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Alkim Anaokulunun hazırlamış olduğu program ikram servisi ile başlamış olup minik öğrencilerin kep atması ile program sona erdi. Ardından Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesinde düzenlenen Mezuniyet törenine geçildi.

Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu program Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimiz adına Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul Müdürü Mehmet ÖVER’in açılış konuşmasını yapmasının ardından mezun öğrenciler adına 12 C sınıfı öğrencilerinden Ceyda KIRTIL konuşmasını yaptı. Daha sonra okul birincisinin yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından mezuniyet belgeleri verildi. Mezun olan öğrencilerin kep atma töreni sonrası ikram ve müzikli eğlencenin ardından program sona erdi.