2016 yılında SODEM tarafından kreş projesi ile ödüllendirilen Dazkırı Belediye Başkanı İsmail TAYLAN bu defa KAMU-DER tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Törene, siyasi parti Genel Başkanları, TBMM Eski Başkanı, Eski Bakanlar, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Muhtarlar, İş Adamları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Kamu görevlileri ve çalışanları derneğinin yapmış olduğu anketler sonucunda yılın başarılı belediye başkanları, muhtarları, işadamları ve dostluk ödülleri belirlenerek Ankara TÜRK-İŞ Sendikası Konfederasyonu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.

 

Yılın en başarılı Büyük Şehir Belediye Başkanı ödülünü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi SAVAŞ alırken İlçe Belediye Başkanı ödülünü Dazkırı Belediye Başkanı İsmail TAYLAN Kamu-Der yönetim kurulu üyesi Nilüfer ŞAHİN tarafından aldı.

 

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail TAYLAN; “Sayın KAMU-DER Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Siyasi Parti Genel Başkanları, Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım ve Basın Mensupları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle aranızda olduğum için çok heyecanlı ve mutlu olduğumu belirtmek isterim. Biz belediye başkanları olarak bulunduğumuz yerleşim yerlerinde hizmet etmek için elimizden geldiğince projeler üretmeye ve üretmiş olduğumuz projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Fakat bunun yanında da çalışanlarımızın haklarını savunuyor ve koruyoruz. Şöyle ki bizim belediyemizin kurulduğu günden 2014 yılında yapılan yerel seçimlere kadar çalışan personelimize sendika hakkı dahi verilmemişti, biz göreve geldikten hemen sonra işçilerimizin sendikalı olması için çalışmalar başlattık ve sendikalı olmalarını sağladık. Bu nedenle ki Kamu çalışanlarının oluşturduğu dernek tarafından böylesi güzel bir ödüle layık görülmek bize ayrı bir gurur ve onur vermektedir. Ödülümü belediyem ve bütün Dazkırı Halkı adına alıyor tekrar hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum dedi.”