Artık sürekli olarak telefonlarımızdan ve bilgisayarlarımızdan internet üzerinden çeşitli işlemler yaparken bulunduğumuz ortamda internetin olmaması çok ciddi bir kayıp olarak görülüyor. Bu sebeple de kişiler evlerinde rahatlıkla kullanacakları ve hiçbir sorun yaşamayacakları bir internet bağlantısı istiyorlar. Birçok internet sağlayıcısı telefonlar ile birlikte bu hizmeti verirken kişiler ekstra hizmetler olmadan yalın internet satın almak istiyorlar. Bunun için de belirli dönemlerde düzenlenen kampanyalar ile birlikte başvuruların doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. Son dönemde birçok kişi sunduğu sorunsuz hizmet sebebiyle D-Smart firmasını tercih ediyor. D-Smart tarafından sunulan herşey dahil internet kampanyası içerisinde kişiler internet adına ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri çok rahat bir şekilde elde edebiliyorlar. İlk olarak kişilerin internet bağlantılarında çeşitli özelliklere karar vermeleri gerekiyor. Bu kararların ilk aşamasında kişilerin internet sağlayıcılarından alacakları hızlar oluyor. Eğer kişiler aynı anda çok sayıda kişinin kullanabileceği bir internet bağlantısı istiyorsa bunun için yüksek hızlarda bir internet satın alıyor. Bu doğrultuda kişiler isterlerse 10 Mpse hıza kadar çıkabilen kampanyayı değerlendirebildikleri gibi 10 TL ücret ödeyerek bu hızı iki katına da çıkarma şansları bulunuyor. Böylece kişiler 20 Mpse hızına varan muhteşem bir internet hızı ile birlikte internetlerini kullanıyor.

 

Bu hız seçenekleri arasından kararlarını veren kişiler bu aşamada bulundukları şehre ve mahalleye de dikkat ediyorlar. Bazı noktalarda alt yapılar yeterli olmadığı için internet sağlayıcılarından ne kadar yüksek hızlarda internet gönderilirse gönderilsin kişiler o hızlara çıkamıyorlar. Bu sebeple de kişilerin ilk olarak müşteri hizmetlerini arayarak bulundukları bölgede alabilecekleri maksimum hızları öğrenmeleri gerekiyor. Sonrasında bu bilgilere göre kişiler tarifeler arasından kararlarını veriyorlar. Tarifelerin tamamında kişiler limitsiz internet sahibi olurken belirli seviyelerde adil kullanım kotaları bulunuyor. Kişiler aylık olarak belirlenen bu kotaları aştıkları anda daha düşük seviyelerde hızlar ile internetti kullanmaya başlıyorlar. Birçok kişi için bu olumsuz bir durum oluşturuyor olsa da eğer adil kullanım kotasını düşük bulan kişiler varsa bu kişiler 5 TL karşılığında kotalarını 50 GB arttırabiliyorlar.

 

Eğer kişiler daha önceden farklı bir internet sağlayıcısı firma ile anlaşmaları sebebiyle sorun yaşıyorlarsa bu sorunu da kısa süre içerisinde D-Smart çözüyor. Kişilerin mevcut internet sağlayıcılarında olan sözleşmelerini iptal ettiklerinde ödeyecekleri bedelin bir kısmı D-Smart tarafından karşılanıyor. Bu bedel D-Smart tarafından maksimum 200 TL olarak belirlenirken kişiler bu bedelin üstünde cayma bedelleri bulunuyorsa kendileri bu bedeli karşılayarak geçişlerini gerçekleştiriyor. Bu işlemlerde kişilere direkt olarak bu ücret ödenmiyor. Kişiler bu ücreti kendileri ödedikten sonra D-Smart’tan aldıkları internet hizmetinde her ay belirli bir indirim faturalarına yansıyor. Eğer kişiler 24 ay taahhüt verirlerse cayma bedelleri 24’e bölünerek kişilere indirim olarak d-smart tarafından aktarılıyor.

 

Bu şartlar düşünüldüğünde internet herhangi bir internet sağlayıcısı ile anlaşmak ve evine internet bağlatmak isteyen kişiler için en uygun seçenek D-Smart olurken buna ek olarak farklı internet sağlayıcılarında olan ve bu hizmeti değiştirmek isteyen kişiler için de D-Smart son derece cazip hizmetler veriyor. Bu doğrultuda eğer kişiler sürekli kopma sorunu yaşamadıkları, modemlerinin sürekli olarak bozulmadığı ya da çeşitli teknik aksaklıkların yaşanmadığı bir internet hizmeti almak istiyorlarsa D-Smart’a geliyorlar. Bu başvurularını da yapacak olan kişiler rahatlıkla internet siteleri üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Başvurularda herhangi bir ek ücret de talep edilmiyor.