275 adet yatırım ve tesisin toplu açılışını yapmak üzere Afyonkarahisarımıza gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam değeri 1 Milyar 25 Milyon TL'lik tesislerin açılışını yaparak vatandaşların hizmetine sundu

Afyonkarahisar Anıtpark meydanını dolduran binlerce vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşan referandum öncesi Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızdan "Evet" için söz aldılar. Sandıklı ilçemizden de yoğun bir katılımın olduğu mitingde hemşerilerimiz soğuk havaya rağmen meydanı doldurdular. 



Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Cumhurbaşkanı yapılan mitingden sonra Afyonkarahisar Valiliğinde beraber bir görüşme gerçekleştirdiler. Görüşme sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti. Belediye Başkanımızı tanıyarak ismi ile hitap eden Cumhurbaşkanı Sandıklı'ya daha öncede birkaç kez geldiğini burada kaldığı süre zarfında sıcak kanlı ve misafirperver Sandıklı halkını hiç unutmadığının altını çizdi.

Sandıklı İlçemizin bundan önceki seçim süreçlerinde kendilerine büyük bir çoğunlukla destek olduğunu,  yaklaşan Referandum sürecinde de bu desteği Sandıklı'dan beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkan Mustafa Çöl ile yarım saatlik bir görüşme gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanımız Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Cumhurbaşkanımız ile burada baş başa görüşmekten dolayı çok mutluyum. Kendileri bizlerle görüşmeyi kabul ederek Sandıklı ilçemizi unutmadıklarını ve değer verdiklerini bir kere daha göstermişlerdir. Mitinge katılan ve Sandıklılı vatandaşlarımızın açmış oldukları pankartları görerek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiği ifade eden Cumhurbaşkanımız, Afyonkarahisar'a gelen gelemeyen tüm Sandıklı halkına selam ve muhabbetlerini göndermişlerdir.

Cumhurbaşkanımızı Sandıklımızda yapılan hizmetlerin toplu açılışını yapmaları için Sandıklımıza davet ettim, kendileri de programları uygun olduğu takdirde açılış programına katılmak istediklerini, Sandıklıya gelmekten memnun olacağını belirttiler. Cumhurbaşkanımızın bizleri daveti, kabulü ve samimiyeti şahsımı ziyadesiyle gururlandırmıştır. Vermiş olduğu onura layık olmaya çalışacağız. Her şey Sandıklımız için." ifadelerine yer verdi. Görüşme beraberce çekilen fotoğraf ile sona erdi.