Başkan Mustafa Çöl mesajında; "Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı, toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır.

 

Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Sandıklı Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı'nı esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz.

 

İlçemizde bulunan tüm camilerimizin iç ve dış temizliklerini İlçe Müftülüğümüz ile koordineli bir biçimde ortaklaşa tamamlayarak ibadethanelerimizin Ramazan'a hazırlanmasına katkıda bulunduk. Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi Sandıklı Belediye Düğün Salonunda organize ettiğimiz İftar Çadırımızda vatandaşlarımıza iftar menülerimizi sunacağız. Bunun yanında 3 yıldır her gün düzenli olarak devam ettirdiğimiz yaşlarımıza ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramlarımız devam edecek. Ramazan ayı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz kuru gıda yardımlarımızda ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine kadar götürülecek. Ayrıca geleneksel hale getirdiğimiz 11 Mahallemizde yapacağımız mahalle iftarlarımız ile Sandıklıda Ramazan vatandaşlarımız ile yine dolu dolu geçecek inşallah.

 

Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz.

 

Bu vesileyle Ramazanın Sandıklımıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." ifadelerine yer verdi.