Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ve eşi Esra Çöl'ün oğlu Burak için Ezgi Düğün Salonunda mevlidi şerifi okutularak sünnet merasimi düzenlendi.

Çöl ailesini Ak Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve yaklaşık 5 bin davetli yalnız bırakmadı.

 Sünnet töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere programa katılamayan birçok siyasetçinin tebrik mesajları okundu.

Başkan Çöl, yayınladığı mesajda;

“Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Yoğun gündemleri dolayısı ile sünnet düğünümüze katılmayıp arayan ve telgraf ile kutlayan değerli gönül dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Organizasyonda emeği geçen Ezgi düğün salonu Ferudun Beydilli ve Hakkı Yıldız'a Bilge Ajansa, Kuran Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ziyafeti veren değerli hocalarımıza Yemeğe sevgisini katarak bizlere mükemmel lezzetler tattıran Selim Altıkulaç , Mesut Durgun' ve ekiplerine, Park Hotel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz ve ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.