23 Nisan kutlama programları öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye başkanlığı makamına öğrenciler misafir edildi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı



Afyonkarahisar’n Bolvadin ilçesinde 23 Nisan kutlama programları öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye başkanlığı makamına öğrenciler misafir edildi.   

  Bolvadin Alparslan İlkokulu Müdürü Ferudun Karacaoğlu ve öğretmenleri Sultan Pektaş ile başkanlık makamına gelen öğrenciler Naime Aydemir, İclal Berra Çeliker, Zekihan Köksoy, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan tarafından kabul edildi. Başkanlık görevini kısa bir süre üstlenen minik öğrenciler, Başkan Kayacan’dan çevre temizliği konusunda hassas olunmasını, yeşil alanların çoğaltılmasını ve kültürel faaliyetlere ağırlık verilmesini istediler.  

  Öğrencilerin talebini dikkatle dinleyen Belediye Başkanı Fatih Kayacan “Sizlerin istekleriniz bizim için önemlidir. Biz çocuklarımızın sağlıklı ve rahat ortamlarda oynayabilmesi için 32 bölgede 32 oyun parkı yaptık. Horan parkımızda bölgede olmayan Temalı Masal Parkını sizlerin hizmetine sunduk. Bir çok kez tiyatro, çocuk oyun gibi kültürel faaliyetleri Belediye Sinemamızda ücretsiz gerçekleştirdik. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir” dedi.