Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Burhanettin Çoban, aileleri evlerinde ziyaret etti. Başkan’ın ziyaret ettiği her ailenin farklı hikâyesi var.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

ÇOBAN AİLESİ GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban eşi Emine Çoban, oğulları Emir Çoban ile birlikte üç farklı evde gerçekleştirdiği ziyaretlerde gönülleri bir kez daha fethetti.  Dönem dönem gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle zor koşullarda yaşamını sürdüren ailelerin yanında olan Çoban Ailesi, bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını gideriyor. 

 

          Her ziyarette gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında bir hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban, geçim zorluğu çeken ailelere, aynî yardımların yanı sıra bir miktar maddi yardımda bulundu. Ziyaretlerde öksüz çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, yaşadıkları zorluklara rağmen derslerinde oldukça başarılı olan çocukları tebrik edip; her birine ayakkabı, elbise, top, oyuncak bebek, araba v.b hediyeler verdi.

 

“DEVLETİMİZ  ARKANIZDA YETERKİ OKUYUN”

 

           Çocuklara eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileyen Başkan Çoban; “ Devletimiz, Hükümetimizin, Belediyemiz ve hayırseverlerimiz her zaman arkanızda. Yeter ki; derslerinizi çalışın. Dualarınızı bizlerden eksik etmeyin” diye konuştu. Devletin ve Belediye'nin sunduğu bazı sosyal yardımlardan habersiz olan aileleri bilgilendiren Başkan Çoban, ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

 

           Ziyaret ettiği üç ayrı evde eşi vefat etmiş ve çocuklarıyla devletin, Belediye'nin ve hayırseverlerin sağladığı imkânlarla yaşamaya çalışan annelere şefkat elini uzatan Çoban Ailes,i ilk ziyaretini Dairecep Mahallesinde ikamet eden Ş. A. Ailesine yaptı. Eşi trafik kazasında vefat eden ve iki çocuğu ile birlikte hayat mücadelesi veren annenin acısına ve sıkıntısına ortak olan Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban’ın ikinci adresi Sümer Mahallesi’nde ikamet eden Ş.Ç ailesine oldu. Çoban ailesi, eşi altı ay önce vefat eden iki çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan vefakâr anneye umut ışığı oldu. Başkan Çoban ve eşi son ziyareti Hoca Ahmet Yesevi Mahallesine gerçekleştirdi.   Yine eşi vefat eden Ş.Ö’nün  üç çocuğu ile yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban ailenin sıkıntılarına ortak oldu.

 

            Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyaretlerinde Yardım Birim Sorumlusu Ahmet Çınar ve personeli eşlik etti. Çoban Ailesi’ni evlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden aileler, ‘Sağolsunlar Başkanımız ve eşi her zaman yanımızda. Soframıza oturdular dertlerimize ortak oldular. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.