Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda kullanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcı olacak seçimin, ülkemize, milletimize ve tüm dünyada umudu Türkiye olan milletlere hayırlı olmasını diledi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

               Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, oyunu kullanmak üzere saat 11.30'da eşi Emine Çoban ile birlikte Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'na geldi ve oyunu 2135 nolu sandıkta kullandı. Daha sonra okuldaki sandık kurulan sınıfları gezen Başkan Burhanettin Çoban, tüm sandık görevlileri ve müşahitlere kolaylıklar diledi.

                Basın mensuplarına seçime ilişkin kısa bir değerlendirme de yapan Başkan Çoban, "Ülkemizde yeni bir başlangıç için besmelemizi çekerek, güzel ülkemiz için en güzel olacağına inandığımız oyu kullandık. Bugün Türkiye'de rejim değil, sistem değişiyor. Rejimimiz yine Cumhuriyet rejimidir. Artık parlamenter sistem yerine Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Ben inanıyorum ki bu akşam sandıklar açılıp oy sayımı tamamlandığı zaman Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcı olacak ve Türkiye daha hızlı kararlar alıp, daha çabuk ilerleyecek, büyüyecek ve gelişecektir. Bugün bu sisteme karşı çıkanlar da beş yıllık Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi idaresi boyunca ne kadar yanlış yaptıklarının farkına varacaklardır. Ülkemiz yaklaşık 16 yıldır istikrar ve büyüme yakaladı. Buna karşılık, hem Afyonlu hemşehrilerimiz hem de ülkemizin tüm vatandaşları bu istikrarın devamı için oylarını kullandılar. İnşallah ülkemiz, yine Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kalkınmaya ve ilerlemeye devam edecektir. Netice itibariyle ben bu seçimin ülkemize, milletimize ve aynı zamanda tüm dünyada umudu Türkiye olan milletlere hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.