Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır Tasarruf paketi iktidarın israfının itirafıdır

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin il ve ilçe düzeyindeki temsilcileri, yeni seçilen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin mazbata teslim törenine katıldı. Parti yetkilileri, mazbatalarını alarak resmi görevlerine başlayan üyelere başarılar diledi. Mazbata teslim töreni, Afyonkarahisar İl Başkanı'nın yaptığı konuşma ile son buldu. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı, hizmet etmek üzere seçilen meclis üyelerinin aktif rol alacaklarını vurguladı. Üyelerin, istişare ve halkın görüşleri doğrultusunda şehrin yönetiminde sorumluluk alacağını belirtti. İl Başkanı, üyelerin projeleri hayata geçireceklerine olan inancını ifade etti. İl Başkanı, planlama ve uygulama süreçlerinde demokratik yaklaşımların ön plana çıkacağını söyledi. Ayrıca, meclis üyelerine başarılar dileyerek, Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını ve şehrin gelişimini hızlandıracak projeler geliştireceklerini dile getirdi. Yeni dönemde şehir, istişare kültürü ile yönetilecektir. Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin il ve ilçe düzeyindeki temsilcileri, yeni seçilen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin mazbata teslim törenine katıldı. Parti yetkilileri, mazbatalarını alarak resmi görevlerine başlayan üyelere başarılar diledi. Mazbata teslim töreni, Afyonkarahisar İl Başkanı'nın yaptığı konuşma ile son buldu.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı, hizmet etmek üzere seçilen meclis üyelerinin aktif rol alacaklarını vurguladı. Üyelerin, istişare ve halkın görüşleri doğrultusunda şehrin yönetiminde sorumluluk alacağını belirtti. İl Başkanı, üyelerin projeleri hayata geçireceklerine olan inancını ifade etti.
İl Başkanı, planlama ve uygulama süreçlerinde demokratik yaklaşımların ön plana çıkacağını söyledi. Ayrıca, meclis üyelerine başarılar dileyerek, Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını ve şehrin gelişimini hızlandıracak projeler geliştireceklerini dile getirdi. Yeni dönemde şehir, istişare kültürü ile yönetilecektir.
#CHP #Afyonkarahisar #seçim #meclis #hizmet #yetkililer #projeler #demokrasi