Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal pkk ile çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Uysal’ın Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Ilıca Mahallesinde bulunan baba evine bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, Kadın Kolları Başkanı Fatime Demiray ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret programında yaralanan askerimizin babası Yusuf Uysal’a geçmiş olsun dilekleri iletildi.

 

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal P. Uzman Çavuş İbrahim Uysal’ın sağlık durumu hakkında bazı bilgiler alarak, hain örgütün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti. CHP olarak ve ve bizzat şahsına yaralanan asker Uysal için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını da belirten Köksal şunları söyledi, “Hain pkk terör örgütüne ve diğer bütün örgütlere karşı, birlik ve beraberlik içerisinde dim dik ayakta durmalıyız. Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörü bitirmek adına her türlü desteği vermeye hazırız. Patlama sonucunda şarapnel parçaları ile yaralanan kahraman askerimiz İbrahim Uysal kardeşimize sonsuz geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

 

Yaralı askerin baba evini ziyaretinin akabinde diğer ilçe ziyaretlerine devam eden CHP Milletvekili Burcu Köksal CHP Dinar İlçe Teşkilatıyla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.