Hiçbir şikayet ve hastalık olmasa da düzenli olarak yılda bir kez yaptırılacak check up ile erken dönemde belirti vermeyen ve sinsice ilerleyen hastalıklar yakalanabiliyor. Çok kısa bir zaman ayırarak yaptırabileceğiniz check up ile sağlığınızın durumunu, başlangıç aşamasında olan hastalıklarınızı öğrenebilir.Erken teşhis ile zamanında tedavi olabilirsiniz.

 

RAHMİ BOSTAN check up ile erken teşhis koyulan yüzlerce hastadan yalnızca birtanesi .

 

Akşehir in tanınan işadamlarından RAHMİ BOSTAN (60) ticaretle uğraşıyor iş yoğunluğunun ve stresinin altında sağlığını da ihmal etmeyip sağlık durumunu en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ve erken tanı koyulabilmesini sağlamak amacıyla AKŞEHİR PARKHAYAT HASTANESİNİN ileri teknolojinin tüm imkanlarından faydalandığı dönemsel sağlık tarama testini (Check Up ) yaptırdı ve orada sağlığın ve erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu öğrendi.

 

Çünkü RAHMİ Bey in damarlarının tıkalı olduğu yaptırdığı check up sonucunda tespit edildi. Doktorların ayrıntılı muayenesinden sonra Rahmi bey Afyon Parkhayat Hastanesinde anjioya alındı. Yapılan anjiyoda 2 damarın tıkalı olduğu saptandı. Balon ve stent yöntemiyle tıkalı olan damarlar açıldı. Rahmi bey yaptırdığı check up’la erken teşhis ve erken müdahale sayesinde olası bir kalp krizi riskinin önlemini almış oldu.

 

Rahmi bey Akşehir PARKHAYAT Hastanesine sonsuz teşekkürlerini ileterek check up yaptırmasaydım sağlığımla ilgili bu önemli problemden haberim olmayacaktı dedi.

 

Her sağlıklı bireyin yılda birkez check up yaptırması son derece önemli. Kendinize önem verin sağlık durumunuzun farkına varın.

 

Belirgin bir şikayet olmasa da insanlarda gizli bir biçimde var olabilecek hastalıkların daha erken aşamalarında belirlenmesi amacıyla yapılan görüşme, muayene ve tetkiklerin tümünü ''sizin hastaneniz Akşehir PARKHAYAT’da gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz .